Infrarood cabine 1 persoon

De beste infrarood sauna’s in België? Ontdek de infraroodsauna’s van X-Trend, dé infrarood expert met meer dan 20 jaar ervaring.

Ontdek ons infrarood sauna gamma en vraag vrijblijvend prijzen & advies aan:

Infrarood Cabine 2023 - Infrarood Saunas Van X Trend

Stap 1 van 2 - Infrarood sauna

X-Trend Infrarood Sauna: Prijzen
X-Trend Infrarood sauna

Infrarood cabine 1 persoon

Een infrarood cabine is een geweldige manier om te ontspannen en te verjongen in slechts enkele minuten. De X-Trend infrarood cabine voor 1 persoon (of meer) is een van de beste op de markt dankzij de combinatie van infrarood en negatieve ionentechnologie.

De infraroodstralers helpen het lichaam te ontgiften door de bloedsomloop en het zweten te stimuleren. Dit verwijdert gifstoffen en zware metalen uit je lichaam. De negatieve ionen verbeteren ook uw humeur en energieniveau, en bevorderen een betere slaap.

Dus als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om te ontspannen en te ontgiften, is een infrarood cabine de perfecte keuze.

Infrarood Cabine 2023 - Infrarood Cabine 1 Persoon
Infrarood cabine

Koop een infrarood cabine voor 1 persoon bij X-Trend.

Een infrarood cabine is een geweldige manier om te genieten van alle voordelen van infraroodwarmte therapie in het comfort van uw eigen huis. Infrarood warmtetherapie is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verlichten, en een infrarood cabine kan alle voordelen van een traditionele sauna bieden in een fractie van de tijd.

X-Trend biedt een aantal van de beste infrarood cabines op de markt, en hun cabines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie om een lange levensduur te garanderen. Met een X-Trend infrarood cabine kunt u genieten van alle voordelen van infrarood warmtetherapie vanuit het comfort van uw eigen huis.

 • X-Trend infrarood cabines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en constructies die een lange levensduur en duurzaam gebruik garanderen.
 • Een infrarood cabine is een geweldige manier om te genieten van alle voordelen van infrarood warmtetherapie in het comfort van uw eigen huis.
 • Infrarood warmtetherapie is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verlichten, en een infrarood cabine biedt alle voordelen van een traditionele sauna in een fractie van de tijd.
 • Koop een X-Trend infrarood cabine om te genieten van alle voordelen van infrarood warmtetherapie in uw eigen huis.

Het vinden van een goede infrarood cabine voor de verkoop is eenvoudig wanneer u winkelt bij X-Trend. Bij X-Trend bieden wij enkele van de beste en meest betrouwbare infrarood cabines op de markt.

Onze cabines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Met onze infrarood cabines te koop, kunt u genieten van alle voordelen van infrarood warmtetherapie in het comfort van uw eigen huis!

Infrarood warmtetherapie is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verlichten, en een X-Trend infrarood cabine biedt alle voordelen van een traditionele sauna in een fractie van de tijd. infrarood warmtetherapie is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verlichten, en een infrarood cabine biedt alle voordelen van een traditionele sauna in een fractie van de tijd.

X-Trend biedt een aantal van de beste infrarood cabines op de markt, en onze infrarood cabines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen. Met onze infrarood cabine te koop, kunt u genieten van alle voordelen van infrarood warmtetherapie in het comfort van uw eigen huis!

Infrarood Sauna Prijs

De voordelen van een X-Trend infrarood cabine voor 1 persoon

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een X-Trend infrarood cabine voor 1 persoon. Enkele van deze voordelen zijn:

 • Verhoogde ontspanning
 • Verbeterde bloedcirculatie
 • Ontgifting
 • Pijnbestrijding
 • Verlichting van stress

Een infrarood cabine is een geweldige manier om te ontspannen en het lichaam te verjongen. Het kan de bloedsomloop helpen verbeteren en het lichaam helpen ontgiften. Het kan ook helpen pijn en stress te verlichten.

Verhoogde ontspanning

Infraroodsauna cabines kunnen uw niveau van ontspanning aanzienlijk verhogen. De infraroodwarmte heeft een kalmerend en verzachtend effect op het lichaam, waardoor uw hartslag daalt en uw bloeddruk stijgt. Dit staat ook bekend als vasodilatatie – een verwijding van de bloedvaten waardoor de bloedstroom door het lichaam toeneemt. Meer ontspanning wordt ook geboden door aromatherapie, die u kunt gebruiken in uw infrarood cabine voor 1 persoon.

Verbeterde bloedcirculatie

De infrarood cabine zorgt voor een betere bloedcirculatie, omdat alle spieren zeer snel worden opgewarmd door de doordringende warmtegolven. Het bloed stroomt naar de getroffen gebieden waar de verhoogde circulatie helpt bij het verwijderen van gifstoffen en het verbeteren van de spierfunctie. Een infrarood cabine is ook geweldig voor het stimuleren van het immuunsysteem, omdat warm bloed met meer zuurstof naar de immuuncellen van het lichaam wordt vervoerd.

Ontgifting

Infraroodcabines kunnen uw lichaam helpen ontgiften, aangezien de infrarode golven de bloed- en lymfestroom bevorderen, de spieren ontspannen en de spanning in de gewrichten wegnemen, waardoor gifstoffen gemakkelijker uit het lichaam kunnen stromen.

Uw huid wordt ook gestimuleerd door de warmte van de infraroodstraling, wat leidt tot verhoogde transpiratie, waardoor nog meer gifstoffen uit uw poriën worden verdreven.

Pijnbestrijding

Het gebruik van een infraroodcabine voor 1 persoon kan de pijn helpen verlichten, vooral omdat het uw hartslag verlaagt, uw spieren ontspant en uw bloeddruk verlaagt.

Dit betekent dat u over het algemeen minder pijn zult hebben. De verbeterde circulatie helpt ook om meer zuurstofrijk bloed naar de getroffen gebieden te krijgen, wat de pijn verlicht en de genezing versnelt.

Verlichting van stress

Infraroodsauna cabines kunnen stress verlichten omdat infraroodtherapie een geweldige manier is om uw lichaam, geest en ziel te ontspannen. Het kalmeert zowel uw fysieke spieren als uw psyche, waardoor stress van beide bronnen wordt geëlimineerd.

Dus als u veel gezondheidsvoordelen wilt ervaren terwijl u ontspant in het comfort van uw eigen huis, overweeg dan de aankoop van een X-Trend infraroodcabine voor 1 persoon!

Infrarood Sauna Prijs

Koop een infrarood sauna voor 2 bij X-Trend

Wilt u een infraroodsauna voor 2 personen kopen? Bij X-Trend vindt u een grote keuze aan infraroodcabines tegen redelijke prijzen.

Met onze infraroodsauna’s kunt u genieten van alle voordelen van deze populaire wellness behandeling vanuit het comfort van uw eigen huis. Probeer het gewoon eens.

Bezoek de infrarood sauna sectie van onze website voor meer informatie over deze opwindende wellness apparaten. Naast infraroodcabines voor twee personen, kunt u ook kleinere sauna’s kopen die geschikt zijn voor één persoon.

X-Trend biedt verschillende infrarood sauna’s en infrarood cabines voor 1 persoon, 2 personen, 3 personen en meer.

Wij bieden niet alleen een indrukwekkende selectie van infraroodcabines tegen concurrerende prijzen, maar wij bieden ook gratis verzending op de meeste bestellingen. Als u vragen heeft over onze producten of hulp nodig heeft bij uw aankoop, neem dan gerust contact op met X-Trend.

Koop geen goedkope infrarood sauna, dit is waarom.

Met infrarood sauna’s, krijg je waar je voor betaalt. Veel van de goedkopere modellen op de markt zijn slecht gemaakt en gaan niet lang mee. Het kan ook zijn dat ze niet zo effectief zijn bij het helpen ontgiften of afvallen.

X-Trend is een hoogwaardig merk infraroodsauna dat een breed scala aan modellen aanbiedt, van budget opties tot luxe uitvoeringen. Alle sauna’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie, dus u kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan.

De infraroodsauna’s van X-Trend maken ook gebruik van de nieuwste infraroodtechnologie, die uw lichaam doeltreffender verwarmt en een hele reeks gezondheidsvoordelen biedt. Dus als u op zoek bent naar een infraroodsauna, weet dan wat een kwaliteitstoestel maakt en blijf weg van de goedkope imitatieproducten.

X-Trend levert sinds 2000 infraroodcabines aan België. X-Trend biedt een breed scala aan infraroodsauna’s voor thuisgebruik of professionele doeleinden – van individuele infraroodcabines tot infraroodsauna’s voor een hele sportschool. Het bedrijf heeft een toegewijd klantenservice team en kan u zelfs een complete infraroodsauna met designinterieur leveren als u dat wenst.

De infraroodcabine van X-Trend geeft u de voordelen van een infraroodsauna zonder al te veel ruimte in uw huis of kantoor in beslag te nemen – perfect voor wie niet veel ruimte heeft. De cabine is eenvoudig te installeren en te onderhouden, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde installatieprocedures of het inhuren van een elektricien – gewoon de stekker in het stopcontact steken en genieten van de warmte!

De X-Trend infraroodcabine werkt met ver-infraroodstralen in plaats van normale warmtegolven. Deze ver-infraroodstralen dringen diep door in de spieren, wat helpt te ontspannen en de bloedcirculatie verbetert.

Bij regelmatig gebruik versterkt de X-Trend infraroodsauna uw immuunsysteem, ontdoet u uw lichaam van schadelijke chemische afzettingen, verbetert u de beweeglijkheid van uw spieren en vermindert u stijfheid.

De X-Trend cabine produceert zowel negatieve ionen als ver infrarood stralen om u een echt ontspannende ervaring te geven die zowel uw geestelijke gezondheid als uw lichamelijk welzijn ten goede komt.

De X-Trend infraroodcabine produceert droge warmte en geen stoom, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over natte vloeren of wachten tot de cabine is opgewarmd – neem plaats in de X-Trend cabine, kies uit drie verschillende standen en geniet!

Als u op zoek bent naar een infraroodsauna voor thuisgebruik die niet te veel ruimte inneemt, is de X-Trend infraroodcabine precies wat u nodig hebt. Hij is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt een hele reeks gezondheidsvoordelen – perfect als u thuis wilt ontspannen of uw welzijn wilt verbeteren.

De X-Trend infraroodcabine is ook goed ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen – zodat u er zeker van kunt zijn dat hij jaren meegaat.

Infrarood Sauna Prijs
Wat Is Een Infrarood Sauna
Infrarood cabine

Wat is een goede infraroodcabine?

Een infraroodcabine is een geweldige manier om te ontspannen en uw lichaam te verjongen. Ze bieden vele voordelen voor de gezondheid, zoals verbetering van de bloedsomloop, vermindering van stress en angst, en helpen bij het ontgiften van het lichaam.

Bij het zoeken naar een infraroodcabine is het belangrijk te letten op kwaliteit en veiligheid. X-Trend biedt hoogwaardige infraroodcabines die veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn.

De infraroodsauna’s van X-Trend zijn ideaal voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn wil verbeteren.

Wat is een infraroodcabine?

Infraroodcabines gebruiken infraroodwarmte om het lichaam zachtjes te verwarmen. Zij zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen werk. U kunt ze instellen op een temperatuur die voor u comfortabel is en instappen wanneer u klaar bent.

Als het tijd is om het huis te verlaten, stap je gewoon naar buiten. Zo simpel is het!

Een infraroodcabine biedt veel voordelen voor de gezondheid, zoals verlichting van stress, stimulering van het immuunsysteem, verbetering van de bloedsomloop, ontgifting van het lichaam, gewichtsverlies en nog veel meer.

De voordelen van een infraroodcabine

De voordelen van een infraroodcabine zijn legio:

 • Verbetert de bloedsomloop: een infraroodcabine helpt de bloedsomloop te verbeteren door de bloedstroom door de haarvaten te verhogen. Hierdoor worden gifstoffen naar de darmen, nieren en longen getransporteerd en worden plaque en vetafzettingen in de bloedvaten verminderd.
 • Ontgiftend: De infraroodenergie stuwt water in de cellen, waardoor gifstoffen en onzuiverheden uit het lichaam worden gespoeld. Het helpt ook vetmoleculen af te breken, zodat ze gemakkelijk via de huid kunnen worden uitgescheiden door urineren of zweten.
 • Verjongt de huid: Infrarood energie is geweldig voor het verjongen van de huid door het verminderen van acne, het verwijderen van dode cellen en het stimuleren van collageen productie. Dit verbetert de elasticiteit van de huid en beschermt tegen vrije radicalen die het gezicht voortijdig verouderen.
 • Verbetert de ontspanning: Een infraroodcabine kan helpen te ontspannen door alfagolven in de neuronen van de hersenen op gang te brengen en de bloedvaten te vernauwen. Ontspanning verlaagt ook de bloeddruk en de spanning en verhoogt het energieniveau.

Wat is een full spectrum heater?

Een full spectrum heater is een vorm van infraroodverwarming die gebruik maakt van infraroodstraling om voorwerpen rondom te verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingsmethoden die op geleiding berusten, stralen full-spectrumverwarmers energie in alle richtingen uit, waardoor zij mensen en voorwerpen rechtstreeks kunnen verwarmen.

Dit maakt full-spectrumverwarmers tot een populaire keuze voor gebruik in woningen en bedrijven, omdat zij comfortabele warmte kunnen bieden zonder het risico van brand of brandwonden.

X-Trend is een toonaangevende fabrikant van full spectrum heaters, en hun producten behoren tot de populairste op de markt. De infrarood cabine verwarmers van X-Trend zijn een goede keuze voor wie op zoek is naar een totaaloplossing, terwijl hun infrarood saunakachels perfect zijn voor wie een nieuwe dimensie wil toevoegen aan zijn ontspanning.

Wat het doel ook is, X-Trend biedt een breed assortiment full spectrum kachels tegen geweldige prijzen met een betrouwbare bezorgservice wereldwijd. Voor meer informatie over X-Trend’s Full Spectrum kachels of andere producten, bezoek ons vandaag nog online!

De infrarood cabine verwarming van X-Trend is slechts één voorbeeld van een volspectrum verwarming. Dit soort kachels wordt steeds populairder omdat ze comfort en gemak bieden met weinig risico. Voor meer informatie over de infrarood cabine- of saunakachels van X-Trend, neemt u vandaag nog contact met ons op.

Infrarood Sauna Prijs

Hoeveel kost een infraroodsauna?

Een infraroodsauna kost meestal tussen € 2.500 en € 4.500. Dat is een relatief dure aanschaf, maar wel een die veel gezondheidsvoordelen biedt. De belangrijkste voordelen van een infraroodsauna zijn een betere bloedsomloop, ontgifting en gewichtsverlies.

Als u overweegt een infraroodsauna aan te schaffen, is het belangrijk dat u van tevoren onderzoek doet. Er zijn veel verschillende aanbiedingen op de markt, en niet alle infraroodsauna’s zijn hetzelfde. Vergelijk de prijzen en kenmerken alvorens tot aankoop over te gaan.

Hoeveel kost een infraroodcabine?

Volgens X-Trend beginnen de prijzen voor basismodellen zonder speciale voorzieningen rond de 2.500 euro. Duurdere infraroodsauna’s met extra functies kunnen tussen 4.000 en 8.000 euro kosten.

Sommige modellen bieden bijvoorbeeld kleurentherapie en ionisatie (om de geur in de cabine te verbeteren), terwijl andere aromatherapie en Vichy-douches (een soort douche waarbij het water van onder naar boven spuit) bieden.

Wat is een goede infraroodcabine?

Een infraroodcabine, ook wel infraroodsauna genoemd, is een geweldige manier om te ontspannen en het lichaam te ontgiften. Ze maken gebruik van infrarood licht om warmte op te wekken die de circulatie bevordert en de pijn verlicht.

X-Trend is een geweldig merk voor infraroodcabines, met veel verschillende opties om uit te kiezen. Hun infrarood sauna’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste infraroodtechnologie. Ze zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar de ultieme sauna-ervaring.

X-Trend infraroodcabines produceren een comfortabele, droge warmte die gemakkelijk te verdragen is. X-Trend infrarood sauna’s zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en kunnen worden uitgerust met vele optionele functies om uw sauna-ervaring nog verder te verbeteren.

Wat is de beste infraroodsauna?

Als het om infraroodsauna’s gaat, is er geen algemeen antwoord. Iedereen heeft andere voorkeuren, afhankelijk van zijn behoeften en verlangens. Tot de beste infraroodsauna’s op de markt behoren echter de X-Trend infraroodsauna en de X-Trend infraroodcabine.

De X-Trend infraroodsauna is een topproduct dat een aantal kenmerken en voordelen biedt. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie en wordt geleverd met een reeks extra’s die het een geweldige keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een infraroodsauna.

Het is een premium sauna die alle voordelen van infrarood cabines biedt zonder de nadelen. Het kan u helpen zich te ontdoen van gifstoffen, uw gezondheid te verbeteren en uw lichaam te ontgiften, uw immuunsysteem te stimuleren en ziekten te bestrijden, gewicht te verliezen en in vorm te komen, een verscheidenheid van aandoeningen te behandelen, van impotentie tot diabetes tot chronische pijn, en nog veel meer.

De infraroodcabine is ontworpen met zowel vorm als functie in gedachten. Het stijlvolle cabine ontwerp ziet er niet alleen goed uit, maar voorziet de gebruiker ook van verre infraroodstraling in een omgeving met lage negatieve ionen, die kan worden gebruikt voor ontspanning, wellness behandelingen of medische behandelingen door stimulering van de bloedsomloop en het metabolisme, enz.

Het toestel wordt gebruikt in verschillende ruimten zoals kuurkamers van hotels, fitnessclubs, klinieken en ziekenhuizen. De geavanceerde functies omvatten negatieve ionen, verwarmingspanelen van koolstofvezel, keramische ver infraroodstralers, automatische timer (15 tot 45 minuten), ingebouwde luidsprekers (met Bluetooth-functie) en nog veel meer.

De X-Trend infraroodcabine is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige infraroodsauna. Hij biedt alle voordelen van infraroodverwarming zonder de nadelen van andere soorten sauna’s die tegenwoordig op de markt zijn. Het kan u helpen zich te ontdoen van gifstoffen, uw gezondheid te verbeteren en uw lichaam te ontgiften, uw immuunsysteem te versterken en ziekten te bestrijden, gewicht te verliezen en in vorm te komen, diverse ziekten te behandelen, van impotentie tot diabetes en chronische pijn, enz.

Infraroodstralers zijn bijzonder populair bij gebruikers die op zoek zijn naar een infraroodsauna, omdat ze alle voordelen van traditionele sauna’s bieden zonder veel van de nadelen. Traditionele sauna’s zijn vaak heet, waardoor het moeilijk is om andere activiteiten in uw schema in te passen of ervan te genieten terwijl u in de sauna ontspant. En omdat traditionele infraroodlampen alleen niet-ioniserende straling uitzenden die niet diep in de weefsels doordringt, worden zij in de eerste plaats gebruikt om het lichaam te verwarmen en niet om te ontgiften.

Infrarood Sauna Prijs

Waar moet u op letten bij een infraroodsauna?

Als u op zoek bent naar een infraroodsauna, moet u letten op de kwaliteit van het apparaat. Zorg ervoor dat u een sauna kiest van een gerenommeerd merk zoals X-Trend. Enkele belangrijke kenmerken waarop u moet letten zijn de infraroodcabine, het digitale bedieningspaneel en de zuurstof ionisator.

Infrarood cabine

Een infraroodsauna bestaat uit kleine LED-lampen die infrarode golflengtes uitstralen. Dit verwarmt uw lichaam zonder de lucht om u heen te verwarmen, wat betekent dat het niet heet en broeierig aanvoelt in de cabine. Om van de voordelen van dit type sauna te kunnen profiteren, moet uw hele lichaam aan de warmtebron worden blootgesteld. Daarom is een infraroodcabine zo belangrijk, zodat alle delen van uw lichaam aan de warmtelampen worden blootgesteld.

Digitaal bedieningspaneel

Het digitale bedieningspaneel is een ander detail waar u op moet letten als u op zoek bent naar een infraroodsauna. Het is het beste als er twee aparte regelaars zijn: één voor de temperatuur en één voor de tijd, zodat u een timer kunt instellen voor de duur van uw verblijf. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de verwarming na een bepaalde tijd automatisch wordt uitgeschakeld.

Zuurstof ionisator

De zuurstof ionisator is een klein apparaat dat negatieve ionen afgeeft aan de lucht om deze te zuiveren en fris te houden. Het zorgt er ook voor dat uw huid er jonger uitziet door schadelijke gifstoffen met zuurstof te verwijderen. Sommige X-Trend infraroodcabines hebben een ingebouwde zuurstof ionisator, zodat ze altijd schone lucht leveren terwijl u geniet van alle voordelen van een infraroodsauna.

Hoe lang in een infrarood sauna?

Hoe lang moet u in een infraroodsauna blijven? Dit is een vraag die veel mensen zich stellen en die niet gemakkelijk te beantwoorden is. Het antwoord hangt af van een aantal factoren, waaronder uw gewicht, uw gezondheid en het type infraroodsauna dat u gebruikt.

Infraroodsauna’s bijvoorbeeld, die gebruik maken van houtskool radiatoren om hun warmte af te geven, geven veel warmte af. Dit betekent dat ze moeten zijn uitgerust met een ventilatiesysteem, zodat u niet stikt in de cabine.

De far-infraroodcabines van X-Trend maken daarentegen geen gebruik van moeilijk te reinigen of te onderhouden verwarmingselementen, zodat er in de cabine geen overmatige warmte wordt opgewekt. De afwezigheid van een ruw en potentieel gevaarlijk verwarmingssysteem maakt de cabines van X-Trend ook veilig voor langdurig gebruik.

En het resultaat? U kunt zo lang in een X-Trend cabine blijven als u wilt – zelfs ’s nachts – zonder bang te hoeven zijn dat u stikt door het hoge kooldioxidegehalte in de cabine.

Naast hun superieure technologie hebben X-Trend infraroodcabines een maximumtemperatuur van 50 graden Celsius, terwijl sommige concurrerende merken tot 60 of 70 graden Celsius kunnen bereiken. Het resultaat? Een comfortabele en doeltreffende infraroodsauna die de gezondheid bevordert, maar niet te heet is voor regelmatig gebruik.

De cabines van X-Trend zijn ook gemaakt van veilige materialen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over kankerverwekkende effecten als gevolg van blootstelling aan grote hitte of het inademen van gevaarlijke chemicaliën uit goedkope cabine onderdelen. Als u wilt genieten van de voordelen van infraroodsauna’s zonder uzelf bloot te stellen aan de gevaren, dan is X-Trend misschien iets voor u.

Infrarood Cabine
Infrarood cabine
Infrarood Sauna Prijs

Mensen zoeken ook naar:

1 persoons sauna binnen
infrarood sauna full spectrum
infraroodcabine 1 persoon afmetingen
infrarood sauna inbouw
infraroodcabine 1 persoon prijs
infrarood sauna 2 persoons

Lees ook: last van geurhinder? Sigarettenrook?

Vacuummachine gebruiken