Infraroodcabine Kopen Gids

De beste infraroodcabine kopen in België? Ontdek de infraroodsauna’s van X-Trend, dé infrarood expert met meer dan 20 jaar ervaring.

Ontdek ons infrarood sauna gamma en vraag vrijblijvend prijzen & advies aan:

Infraroodcabine Kopen 2024 - Infrarood Saunas Van X Trend

Stap 1 van 2 - Infrarood sauna

X-Trend Infrarood Sauna: Prijzen
X-Trend Infraroodcabine kopen

Richtlijnen bij infraroodcabine kopen

Infraroodsauna’s worden steeds populairder tegenwoordig omwille van een aantal redenen, onder andere dat ze u helpen te ontspannen en uw stress verminderen. Dus waarom koopt u zelf geen infraroodcabine aan? Aarzelt u omwille van de extreem hoge prijzen voor infraroodcabines? Geen zorgen want dit artikel zal u helpen bij het kopen van een infraroodcabine aan een extreem betaalbare prijs.

Ontdek hier: infraroodcabine kopen gids 

Wat is een infraroodcabine en wat doet deze?

Vooraleer we de prijzen van infraroodcabines zullen bespreken en voor we tips voor het kopen van infraroodcabines aan kosteneffectieve prijzen zullen geven, moet u eerst over een zekere basiskennis van infraroodcabines en hun gebruik beschikken.

Een infraroodcabine, ook bekend als een infraroodsauna, is een soort van cabine die er vanbinnen zoals een sauna uitziet. Ze verschillen echter van de traditionele sauna’s die u in spa’s en wellness-centra kan vinden. De infraroodcabines maken gebruik van verwarming door infraroodgolven om u van genoeg hitte te verzien, zodat u kan beginnen zweten en ontspannen.

Een traditionele sauna, ook bekend als een Finse sauna, verwarmt de kamer door het gebruik van hete stenen of kolen. Normaal gezien bevat het geen bedieningssysteem om de temperatuur in de kamer te regelen. Een infraroodsauna is heel verschillend van de traditionele sauna. Er worden infraroodstralen gebruikt om de hitte in deze sauna te produceren.

Daarenboven kan u de temperatuur van de kamer regelen door de intensiteit van de infraroodstraling in de sauna of cabine te wijzigen. Infraroodsauna’s zijn ontworpen om u te helpen ontspannen na een uitputtende dag.

Ze kalmeren niet alleen lichaam en geest, ze bieden ook nog een aantal andere voordelen die we later zullen bespreken. Een groot aantal artsen en professionals die aan pijnbeheer doen, nemen de infraroodtherapie op in hun behandelingen om patiënten te helpen hun pijn en hun spanning te verminderen.

Infrarood Sauna Prijs
Infrarood Sauna Sumum Tria
infraroodcabine kopen SUMUM TRIA
Infraroodcabine Kopen
Infraroodcabine kopen? Contacteer x-Trend

Wat zijn de voordelen van een infraroodcabine?

Infraroodcabines bieden talrijke andere voordelen naast het ontspannen en u te helpen om uw gemoedsrust te bereiken. Bekijk hieronder de fantastische voordelen van het dagelijkse gebruik, of minstens drie keer per week, van een infraroodcabine.

Helpt u om gewicht te verliezen

Wanneer u aan obesitas lijdt en u heeft bijna elke andere methode om gewicht te verliezen al geprobeerd, moet u eens proberen om een infraroodcabine te gebruiken. Ja u heeft het goed gehoord. Infraroodsauna’s kunnen u helpen om al uw ongewenste vet dat in uw lichaam vastzit, gemakkelijk te verwijderen.

Het grootste voordeel aan deze methode voor gewichtsverlies is dat u niet op één of ander verschrikkelijk dieet moet gaan of uren in de fitnesszaal moet spenderen. Al wat u moet doen is minstens drie of vier keer per week een uur in een infraroodcabine doorbrengen. Na een maand zal u een aanmerkelijk verschil in uw gewicht en uiterlijk zien.

In de ‘Journal of the American Medical Association’ werd vermeld dat mensen die tijd spenderen in een infraroodcabine makkelijk rond de 600 calorieën per sessie verbranden. Meer zelfs, mensen die aan hitte gewend zijn, kunnen makkelijk rond de 800 calorieën per sessie van infraroodtherapie verbranden. Wat er gebeurt, is dat de hitte in de sauna uw hartslag helpt verhogen.

Dit versterkt uw metabolisme en verhoogt uw bloedcirculatie, wat ervoor zorgt dat u meer zweet en dus veel calorieën verbrandt. Dus wanneer u uw obesitas beu bent en u een einde aan deze miserie wil maken, moet u gewoon wat tijd besteden in een infraroodcabine in uw wellness center in de buurt of u kan een eigen infraroodcabine aankopen wanneer u wilt.

Ontgift uw lichaam

Een infraroodsauna helpt u ook om uw lichaam te reinigen van de gifstoffen die diep onder uw huid zitten. Het zweet dat door de hitte geproduceerd wordt, brengt deze gifstoffen naar de oppervlakte van uw huid en helpt uw lichaam om hiervan af te geraken. Wanneer uw lichaam vrij is van deze gifstoffen wordt uw huid frisser dan daarvoor en begint ze te stralen.

Daarenboven voelt u zich gezonder en lichter dan daarvoor, wat een positief effect op uw humeur heeft en u gaat zich dus goed over uzelf voelen.

Heelt uw wonden

Verschillende studies, uitgevoerd door de NASA, hebben aangetoond dat de infraroodsauna ook een rol kan spelen bij het genezen van wonden en dat het de snelheid waaraan weefsel en cellen groeien versnelt. In deze studies werd vastgesteld dat de celgroei toegenomen was met 155% en dat de grootte van de wonden van patiënten die met infraroodtherapie behandeld werden,
verminderd waren met 36%.

Verjongt uw huid

Infraroodtherapie staat er ook voor bekend dat het uw huid een gezonde en frisse look geeft. In een studie in ‘The Journal of Cosmetica and Laser Therapy’ wordt gesteld dat patiënten de een sauna therapie van 12 weken volgden fantastische verbeteringen aan hun huid ervaren hebben. De rimpels in hun gezicht begonnen te verdwijnen, hun huid begon te stralen, hun gelaatskleur werd mooier en hun huid werd veel gladder en zachter dan voorheen.

Dit toont aan dat infraroodtherapie voordelig kan werken om u een jeugdig voorkomen te geven. U hoeft geen honderden euro’s meer te spenderen aan anti-rimpel crèmes en aan crèmes en lotions om uw huid te verlichten. Kijk uit naar een infraroodcabine aan een voordelige prijs, kies er één uit en zie er jaren jonger uit dan u werkelijk bent door het spenderen van quality time in uw infraroodsauna.

Helpt om uw bloeddruk te verlagen

Wanneer u of één van uw familieleden lijdt aan een te hoge bloeddruk, moet u zich bewust zijn van de andere problemen die door deze conditie veroorzaakt worden. Hoge bloeddruk is berucht voor het veroorzaken van aandoeningen die met de hersenen te maken hebben, zoals beroertes en hartaandoeningen waaronder een hartstilstand. Daarenboven is het risico op nieraandoeningen ook groter.

Hierdoor zal u oplossingen moeten gaan zoeken die voorgoed een einde kunnen maken aan uw te hoge bloeddruk. Gelukkig is infraroodtherapie één van die oplossingen die u kunnen helpen om uw bloeddruk te verlagen. Verschillende studies hebben aangetoond dat een sessie in een infraroodsauna helpt om de bloedvaten te verwijden, wat de bloedcirculatie in uw lichaam verbetert en zo resulteert in een lagere bloeddruk.

Helpt u om beter te slapen

Wanneer u wat tijd in een infraroodcabine gespendeerd hebt, zal u een verbetering in u humeur vaststellen en zal u dus ook beter kunnen slapen. Ja dat is zeer juist. Wanneer u in een infraroodsauna zit, helpt het zweet op uw huid om uw spieren te ontspannen.Wanneer uw spieren ontspannen, zal de stress en spanning in uw lichaam beginnen verminderen en uw geest wordt dan ook rustig.

Wanneer u mentaal ontspannen bent, zal u in staat zijn om beter te kunnen slapen omdat u geen zorgen meer aan uw hoofd heeft. Daarenboven zal u ook merken dat u aangenamer en blijer wordt dan voorheen. Wanneer u al deze geweldige voordelen van de infraroodcabine ook zelf wil ervaren, moet u meteen beginnen zoeken naar een infraroodsauna. Lees verder om handige tips te ontdekken in verband met de aankoop van fantastische infraroodcabines aan zeer betaalbare prijzen.

Infrarood Sauna Prijs
Infraroodcabine Kopen Gids
X-Trend infraroodcabine kopen

Richtlijnen voor het kopen van infraroodcabines

Wanneer u besloten hebt om een infraroodcabine te kopen, moet u eerst een uitgebreide online zoektocht naar informatie uitvoeren, met name over de verschillende producenten, types en modellen van de beschikbare infraroodcabines op de markt. Zoek grondig op het internet naar alle bedrijven in uw land die bekend staan voor infraroodcabines van een goede kwaliteit.

‘Trend-X’ is zo’n bedrijf dat bekend is voor haar geweldige infraroodcabines, onder de naam van ‘X-Trend Infraroodcabines’. Ze zijn niet alleen zeer comfortabel in gebruik maar ook nog eens redelijk betaalbaar. Nadat u ongeveer 4 tot 5 van deze bedrijven gevonden heeft, bezoekt u één voor één hun websites en Facebook pagina.

Ontdek hier: infraroodcabine kopen gids

In dit artikel vindt u nog meer redenen waarom een infraroodcabine kopen veel voordelen oplevert.

Infrarood Sauna Prijs
De beste infraroodcabine kopen in België

Handige tips bij infraroodcabine kopen

Infraroodcabines kosten in het algemeen tussen de 2000 en de 7000 euro, afhankelijk van het type en de grootte die u wilt. De prijzen van extreem luxueuze infraroodcabines, geproduceerd door respectabele en ervaren bedrijven, kunnen gaan van 5000 tot 10000 euro. Men kan ook al degelijke infraroodcabines vinden aan de prijs van 2000 tot 3000 euro. Neem een kijkje naar de volgende tips die u zullen helpen om een geweldige infraroodcabine te kopen aan een fantastische prijs.

Zoek naar solden en promoties

Blijf altijd op de uitkijk voor promoties en solden, zowel op online webwinkels als in de traditionele winkels. Deze aanbiedingen laten toe dat u een geweldige infraroodcabine kan kopen aan een extreem lage prijs. Sommige promoties bieden zelfs infraroodcabines aan voor de lage prijs van 1500 euro.

Vooraleer u een infraroodcabine in promotie aankoopt, wees er dan zeker van dat deze van goede kwaliteit is en dat u geen gebruikte cabine of een cabine van mindere kwaliteit wordt aangeboden. In dit artikel vindt u nog meer redenen waarom een infraroodcabine kopen veel voordelen oplevert.

Infrarood Sauna Prijs

Infraroodcabine kopen buiten het seizoen

In het algemeen gaan mensen in de sauna in de herfst en winter, wanneer het koud is buiten en men naar een manier zoekt om zichzelf warm te houden. De prijzen van infraroodcabines liggen in dit seizoen extreem hoog omdat er rond deze tijd veel meer infraroodcabines worden aangekocht. Wanneer u een infraroodcabine wilt aankopen aan een betaalbare prijs, moet u overwegen om deze buiten het seizoen aan te kopen, zoals bijvoorbeeld in de lente of de zomer.

U zal versteld staan van de verschrikkelijk lage prijzen die door sommige bedrijven voor infraroodcabines van geweldige kwaliteit gevraagd worden. De reden hiervoor is dat hun verkoopcijfers verschrikkelijk laag liggen tussen de maanden maart en augustus.

Ontdek hier: infraroodcabine kopen gids

Infraroodcabine kopen tijdens de kerstperiode

Bijna elke winkel biedt promoties aan tijdens de kerstperiode. Profiteer van de aanbiedingen en probeer een infraroodcabine aan te kopen tussen kerst en nieuwjaar. In dit artikel vindt u nog meer redenen waarom een infraroodcabine kopen veel voordelen oplevert.

Infraroodcabine Kopen
infraroodcabine kopen

Koop infraroodcabines in bulk aan

Wanneer u infraroodcabines wil aankopen aan extreem economische prijzen, probeer dan om de infraroodcabines in bulk aan te kopen. Wanneer u een product in bulk aankoopt, worden er altijd grote kortingen aangeboden. Plan met u vrienden en familie om de infraroodcabines samen aan te kopen. Door van deze techniek gebruik te maken, kunt u allen infraroodcabines van goede kwaliteit aankopen aan een lage prijs.

Ook wanneer u zelf een spa of wellness center bezit, doet u er best aan om deze cabines in bulk aan te kopen. Maak gebruik van deze handige tips om een betaalbare infraroodcabine te vinden voor bij u thuis.

Overwegingen bij het infraroodcabine kopen

Naast de prijs zijn er nog vele overwegingen die u moet maken vooraleer u een infraroodcabine aankoopt. Hieronder een opsomming van de meest belangrijke zaken waaraan u moet denken bij het kopen van een infraroodcabine.

De grootte van de cabine

Koop zeker nooit een infraroodcabine vooraleer u de capaciteit van de cabine geanalyseerd heeft. U moet weten hoeveel plaats u zal nodig hebben om comfortabel te kunnen ontspannen in de infraroodsauna en u moet uw keuze daarop afstemmen. Wanneer u de infraroodcabine zal gebruiken met meer dan één persoon tegelijkertijd moet u een cabine aankopen die ruim genoeg is om ze met meerdere personen te gebruiken.

Infrarood Sauna Prijs

Grootte van uw huis of spa

U moet de ruimte waarin de infraroodcabine zal geplaatst worden, of het nu bij u thuis of in uw spa is, goed bestuderen. De ruimte moet groot genoeg zijn opdat de infraroodcabine er goed in past.

Uw budget

Weet op voorhand welk bedrag u wil spenderen aan de aankoop van de infraroodcabine. Wanneer u slechts over een beperkt budget beschikt, is het beter om voor een kleine cabine te kiezen. Wanneer u daarentegen een groot bedrag aan een infraroodcabine van goede kwaliteit wilt spenderen, koop dan een meer luxueuze uitvoering. Bestudeer toch eerst de prijzen van deze grootte en luxueuze infraroodcabines.

Vervoer van de infraroodcabine

Wanneer u in een afgelegen gebied woont, zullen de kosten voor de levering van de infraroodcabine redelijk hoog liggen. Regel dus ook dit aspect vooraleer de aankoop doet. U wil namelijk niet meer betalen voor de levering van de cabine dan de eigenlijke prijs voor de infraroodcabine. Onthoudt daarnaast ook dat een cabine van een licht gewicht makkelijker te transporteren is en makkelijker in een vrachtwagen zal passen. Grote en zware cabines zijn daarentegen moeilijker om te leveren.

Ontdek hier: infraroodcabine kopen gids

In dit artikel vindt u nog meer redenen waarom een infraroodcabine kopen veel voordelen oplevert.

Infrarood Sauna Prijs

Herverkoopwaarde

U moet een schatting maken van de waarde en prijs waaraan u de infraroodcabine opnieuw zal kunnen verkopen vooraleer u een aankoopbeslissing maakt. Zo kan u weten of u al dan niet nog een goed bod zal krijgen voor uw gebruikte infraroodcabine na enkele jaren. Vermijdt om een cabine aan te kopen die een heel lage waarde heeft bij herverkoop want deze cabine geeft u geen waar voor zijn geld.

Houdt al deze punten in gedachten wanneer u van plan bent om zelf een infraroodcabine te kopen. De tips en adviezen zullen u zeker helpen bij het kopen van een infraroodcabine aan een geweldige prijs. Ten slotte, maak nooit een overhaaste beslissing. Probeer kalm te blijven en uw emoties onder controle te houden bij het kopen van een infraroodcabine.

Wanneer u een bepaalde cabine in gedachten heeft, haast u dan niet om deze meteen te kopen. Neem uw tijd om de voor- en nadelen te analyseren en maak dan pas uw finale beslissing. Op deze manier kan u het beste product aankopen voor de beste prijs. In dit artikel vindt u nog meer redenen waarom een infraroodcabine kopen veel voordelen oplevert.

Mensen zoeken ook naar:

infraroodcabine prijs
infraroodcabine kopen
infraroodcabine inbouw
infraroodcabine full spectrum
infraroodcabine voordelen