X-Trend Infrarood sauna’s

Ontdek de infraroodsauna’s van X-Trend, dé infrarood expert met meer dan 20 jaar ervaring in België en Luxemburg. Ontdek ons infrarood sauna gamma en vraag vrijblijvend prijzen & advies aan:

X-Trend 2023 - Infrarood Saunas Van X Trend

Stap 1 van 2 - Infrarood sauna

X-Trend Infrarood Sauna: Prijzen
X-Trend Infrarood sauna’s

X-Trend Infrarood sauna’s

Sinds eeuwen wordt infraroodstraling aangewend om onze levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren. X-Trend heeft zich voor u gespecialiseerd opdat u bij u thuis zorgeloos kunt genieten van de weldaden van een infrarood sauna. Wij bieden u een aantal uiterst kwalitatieve modellen aan.

Infraroodsauna Op Maat
infraroodsauna op maat

Infrarood sauna’s

Infrarood: positieve invloed op herstel en genezing

Een infrarood sauna of infraroodcabine is ideaal om volgende lichamelijke klachten te helpen:

Infrarood Sauna Prijs

Een goede infrarood sauna zorgt voor:

 • Een ideale remedie tegen koude voeten en handen (20 tot 50 procent)
 • Minder nekklachten
 • Gunstig effect op netelkoorts
 • Genezende werking bij huidaandoeningen als psoriasis en eczeem
 • Betere doorbloeding van de huid bij zonnebrand, met kortere genezingstijd als gevolg
 • Afname van hoofdpijn, buikpuin, zenuwachtigheid en neerslachtigheid bij menopauze
 • Sterke vermindering van artritis (acuut en chronisch)
 • Verjonging van de huid en afname van cellulitis
 • Bij regelmatig gebruik: verbetering van te hoge of te lage bloeddruk.

Ook als remedie tegen vermoeidheid, spataders, rugpijn, gespannen spieren of menstruatiepijnen kan een infrarood sauna een interessante investering zijn.

X-Trend 2023 - X Trend Infraroodcabine
x-trend - januari 2023
Infrarood Sauna Prijs

Therapeutische werking van een infrarood sauna

Infrarood heeft naast een helend effect ook een grote therapeutische waarde. De infrarood methode:

 • verhoogt de weerstand, waardoor u beter bestand bent tegen ziektes
 • wordt gebruikt bij kankertherapie
 • beïnvloedt de genezing van huidwondjes
 • versterkt de bloedsomloop van het spierstelsel rond de wervelkolom
 • zorgt voor een hoger calorieverbruik.

Voor (top)sporters is een infrarood sauna een uitstekende warm up.

Hoe werkt een infrarood sauna

Infrarood is ideaal voor mensen die warmte-gevoelig zijn en een standaard sauna niet aankunnen. Door de straling wordt een gelijkmatige warmte gewaarborgd, waardoor de prikkels om het lichaam aan te moedigen veel langer present zijn. Dit alles zorgt voor een heel goede bloedsomloop, met dus een pijn verzachtend effect. Warmte-gevoelige mensen kunnen in een infraroodcabine gemakkelijk 600 tot 800 Kcal uitzweten.

Indrukwekkend, zeker als we de vergelijking maken met:

 • Roeien/marathon lopen: 800 Kcal
 • Squash: 680 Kcal
 • Tennis: 330 Kcal
 • Fietsen: 300 Kcal
 • Zwemmen/joggen: 400 Kcal
 • Wandelen/golfen: 200 Kcal
Infrarood Sauna Prijs

Wilt u zich beter voelen?

Infrarood sauna’s zijn de meest krachtige, natuurlijke manier om uw lichaam te ontgiften en te verjongen. Ze zijn ook een geweldige manier om uw algemene gezondheid te verbeteren door de werking van het immuunsysteem te stimuleren, de bloedsomloop te verhogen en de stofwisseling te stimuleren. U kunt zelfs gewicht verliezen met infrarood sauna sessies! En dat is nog niet alles – infraroodsauna’s blijken chronische pijn te verlichten, stress te verminderen en mensen te helpen ’s nachts beter te slapen. Het is geen wonder dat zoveel mensen hun infraroodsauna-ervaring toejuichen!

Als u er jonger uit wilt zien, zich gezonder wilt voelen en langer wilt leven, dan is een infraroodsauna iets voor u. De voordelen van het gebruik van dit type technologie zijn eindeloos – maar geloof ons niet op ons woord. Ervaar ze vandaag zelf met een gratis sessie in een van onze ultramoderne infrarood sauna’s! We beloven u dat als u het eenmaal geprobeerd heeft, u geen genoeg meer kunt krijgen van deze geweldige sessies. Uw vrienden zullen u vragen wat uw geheim is als ze zien hoe goed u eruit ziet na slechts een paar weken regelmatig gebruik!

Vraag vandaag nog prijzen en modellen aan van onze infrarood sauna’s.

X-Trend 2023 - X Trend Infraroodcabine Van 2022
X-trend

De beste infrarood sauna is een infrarood sauna van X-Trend

De beste infrarood sauna is een infrarood sauna van X-Trend. X-Trend is een toonaangevend merk infraroodsauna dat al vele jaren bestaat. Het staat bekend om zijn hoogwaardige infraroodsauna’s die perfect zijn voor thuisgebruik.

Een van de belangrijkste voordelen van een infraroodsauna is dat hij uw gezondheid kan helpen verbeteren. De infraroodstralers in een infraroodsauna helpen uw kerntemperatuur te verhogen, wat een positief effect kan hebben op uw algehele gezondheid. De infrarood sauna is ook een geweldige manier om te ontspannen en stress te verlichten na een lange dag.

Bij de keuze van een infraroodsauna is het belangrijk dat u er een van de hoogste kwaliteit kiest. Om meer te weten te komen over X-Trend infraroodsauna’s en waarom ze de beste zijn, volgt u de link op deze pagina.

Wanneer u een infraroodsauna gebruikt, is het belangrijk dat u het juiste warmteniveau kiest. Het is het beste om in het begin een lager niveau te kiezen, zodat uw lichaam kan wennen aan de infraroodwarmte.

Een infraroodsauna is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar kan ook om esthetische redenen worden gebruikt. U kunt de sauna gebruiken of na een douche of bad naar de sauna gaan om uzelf een lekker geurtje te geven.

De infraroodcabine heeft verschillende voordelen die u helpen ontspannen en stress verlichten na een zware dag op het werk of thuis. Hier volgen enkele van de belangrijkste voordelen van een infraroodsauna:

Infrarood Sauna Prijs

1. Een betere bloedcirculatie met een X-Trend infrarood sauna

Een verbeterde bloedsomloop is slechts een van de vele voordelen waarvan u kunt genieten bij het gebruik van een X-Trend infraroodsauna. Het is aangetoond dat infraroodwarmte de bloedcirculatie verbetert door de bloedvaten te verwijden en de bloedstroom te vergroten. Dit kan uw algemene gezondheid en welzijn helpen verbeteren.

De infraroodstralers in een X-Trend infraroodsauna helpen uw lichaamstemperatuur te verhogen, wat een positief effect kan hebben op uw algehele gezondheid. De infrarood sauna is ook een geweldige manier om te ontspannen en stress te verlichten na een lange dag.

Bij de keuze van een infraroodsauna is het belangrijk dat u er een van de hoogste kwaliteit kiest. Om meer te weten te komen over X-Trend infraroodsauna’s en waarom ze de beste zijn, volgt u de link op deze pagina.

2. Een infrarood sauna kan u helpen gewicht te verliezen

Een infraroodsauna is een geweldige manier om overtollig water in uw lichaam kwijt te raken en uw algehele gezondheid te verbeteren. Een infraroodsauna van X-Trend helpt u niet alleen uw gewichtsverlies doelstellingen te bereiken, maar verbetert ook het uiterlijk van uw huid.

Bij de keuze van een infraroodsauna is het belangrijk dat u er een van de hoogste kwaliteit kiest. Om meer te weten te komen over X-Trend infraroodsauna’s en waarom ze de beste zijn, volgt u de link op deze pagina.

X-Trend 2023 - Afvallen Met Een Infraroodsauna
x-trend - januari 2023

3. een geweldige manier om te ontspannen of stress te verlichten na een zware dag op het werk of thuis.

Het belangrijkste voordeel van een X-Trend infraroodcabine is dat het een geweldige manier is om te ontspannen en stress te verlichten na een drukke dag op het werk of thuis. U kunt de infraroodsauna gebruiken om esthetische redenen, maar ook om uw gezondheid en uw welzijn te verbeteren.

4. Een infrarood sauna is ideaal voor thuisgebruik

De X-Trend infraroodsauna is de ideale oplossing als u de infraroodsauna in het comfort van uw eigen huis wilt gebruiken. Perfect voor gewichtsverlies, ontspanning of het verbeteren van de algemene gezondheid, de infraroodcabine is een geweldige manier om thuis te komen na het werk!

Om meer te weten te komen over X-Trend infraroodsauna’s en waarom ze de beste zijn, volgt u de link op deze pagina.

Om er zeker van te zijn dat u een infraroodsauna van de hoogste kwaliteit kiest, is het belangrijk om naar de merknamen te kijken voordat u uw definitieve aankoop doet. Kiest u voor een infraroodsauna van X-Trend, dan profiteert u van een verbeterde bloedcirculatie en esthetische voordelen, zoals een frisse geur.

X-Trend is een merk dat infraroodsauna’s van de hoogste kwaliteit aanbiedt. U kunt kiezen uit infraroodsauna’s van verschillende afmetingen, waaronder modellen voor één persoon, modellen voor twee personen en zelfs infraroodcabines voor vier personen. U kunt ook kiezen tussen een open of gesloten cabine als u privacy belangrijk vindt.

Met de X-Trend infraroodsauna kunt u genieten van de sauna-ervaring in het comfort van uw eigen huis. Deze selectie van infrarood fitness is beschikbaar gesteld door X-Trend omdat het belangrijk is voor mensen om tijd voor zichzelf te nemen.

Infrarood Sauna Prijs

Aankoopadvies voor een infrarood sauna. Kies de beste: een infraroodsauna van X-Trend

Als u een infraroodsauna wilt kopen, moet u met een paar dingen rekening houden. Ten eerste moet u beslissen welk type infraroodsauna het beste bij u past. Er zijn drie hoofdtypes: traditionele infraroodsauna’s, bijna-infraroodsauna’s en ver-infraroodsauna’s. Traditionele infraroodsauna’s maken gebruik van radiatoren om infraroodstraling te produceren die uw huid verwarmt. Bijna-infrarood sauna’s maken gebruik van gloeilampen om bijna-infraroodstraling te produceren, waarvan wordt gezegd dat het beter is voor uw gezondheid dan traditionele infraroodstraling. Verre infrarood sauna’s maken gebruik van keramische radiatoren om verre infraroodstraling te produceren, die wordt beschouwd als de beste vorm van infraroodstraling voor uw gezondheid.

Een andere factor die u moet overwegen is de grootte van de infrarood sauna die u zoekt. Als u een infraroodsauna koopt voor thuisgebruik, zou het logischer zijn om te kiezen voor een kleinere sauna die in elke ruimte past. Als u de infraroodsauna echter op uw werkplek of in een wellness ruimte wilt gebruiken, moet u investeren in een grote infraroodsauna die plaats biedt aan veel mensen tegelijk. Ook hebben deze grotere infraroodsauna’s meestal meer extra functies dan kleinere sauna’s. Sommige moderne infraroodsauna’s zijn bijvoorbeeld uitgerust met aromatherapie geuren en chromotherapie lampen om de ervaring nog te verbeteren!

Infrarood Sauna Prijs

Wat merken betreft, zijn er veel goede infraroodsauna’s om uit te kiezen. Een merk dat bekend staat om de productie van hoogwaardige infraroodsauna’s is X-Trend. De infraroodsauna’s van het bedrijf zijn gemaakt van de beste materialen en worden meestal geleverd met een aantal coole functies om gebruikers te helpen het meeste uit hun ervaring te halen. Een infraroodsauna met afstandsbediening van X-Trend heeft bijvoorbeeld geïntegreerde handdoek rekken en een lichtsysteem voor kleurentherapie. X-Trend biedt ook infraroodsauna’s in verschillende maten en kleuren, zodat gebruikers de sauna kunnen kiezen die het best bij hun behoeften past.

Als u een infraroodsauna voor uw huis of werkplek wilt kopen, overweeg dan deze tips bij het maken van uw keuze. Een infraroodsauna kopen is niet moeilijk, maar vergt wel enige planning. U wilt immers niet eindigen met een inferieure infraroodsauna waar u slechts korte tijd profijt van zult hebben. Met de infraroodsauna’s van X-Trend krijgt u een eersteklas infraroodsauna die u vele jaren goed van dienst zal zijn.

Dus als u op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame infraroodsauna, moet u niet aarzelen om X-Trend te proberen.

FAQs over infraroodsauna’s

Toen infraroodsauna’s voor het eerst op de markt kwamen, was er onduidelijkheid over de voordelen ervan. Als gevolg daarvan hadden veel mensen vragen over de beste manier om ze te gebruiken en over het soort gezondheidsvoordelen dat ze konden verwachten. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over infrarood sauna’s.

Infrarood Sauna Prijs

FAQs over infraroodsauna’s

Toen infraroodsauna’s voor het eerst op de markt kwamen, was er onduidelijkheid over de voordelen ervan. Als gevolg daarvan hadden veel mensen vragen over de beste manier om ze te gebruiken en over het soort gezondheidsvoordelen dat ze konden verwachten. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over infrarood sauna’s.

Infrarood Sauna Prijs

Wat is X-Trend?

X-Trend is een gezondheid en wellness bedrijf dat ernaar streeft alleen de beste infraroodsauna’s aan zijn klanten aan te bieden. X-Trend biedt topklasse infrarood sauna’s. Bovendien heeft X-Trend een team van experts dat klanten kan helpen bij het kiezen van een infraroodsauna die aan hun individuele behoeften voldoet. Wie kiest voor een infraroodsauna van X-Trend heeft veel verschillende opties bij het zoeken naar een product dat past bij zijn budget en behoeften.

Infrarood Sauna Prijs

Hoe werken infrarood sauna’s?

Infraroodsauna’s werken door verschillende soorten energie te gebruiken om warmte op te wekken. Wanneer de gebruiker één van deze betreedt, mag hij verwachten de warmte van de infraroodenergie te voelen. Hoewel andere delen van de ruimte koel kunnen zijn, moet u warmte voelen wanneer u een infraroodsauna binnengaat. Mensen die regelmatig gebruik maken van een infraroodsauna melden ook een gevoel van diepe ontspanning en andere positieve effecten die hun welzijn en gezondheid in het algemeen kunnen verbeteren.

X-Trend 2023 - Saunabaden In Een X Trend Infraroodcabine
x-trend - januari 2023

Heeft X-Trend een klantenservice?

X-Trend heeft een uitstekende klantenservice opgezet om ervoor te zorgen dat klanten de hulp en het advies krijgen die zij nodig hebben bij de aankoop van een infraroodsauna. Bovendien biedt X-Trend gratis verzending en zijn er kortingen beschikbaar op bepaalde opties. Dankzij deze besparingen kunnen klanten minder uitgeven voor hun infraroodsauna dan ze elders online of in winkels in hun buurt zouden doen. X-Trend doet er alles aan om zijn klanten te helpen bij het vinden van de beste infraroodsauna voor hun behoeften en budget.

Infrarood Sauna Prijs

Welke soorten infrarood sauna’s biedt X-Trend aan?

X-Trend biedt veel verschillende soorten infraroodsauna’s aan, zodat klanten een unit kunnen vinden die past bij hun individuele budget en behoeften. Enkele van de verschillende opties bij X-Trend zijn:

 • 1-persoons infrarood sauna cabines.
 • 2-persoons infrarood sauna cabines
 • 3-persoons infrarood sauna cabines
 • Op maat gemaakte infrarood saunacabines

X-Trend biedt op maat gemaakte infrarood saunacabines. Wie zich zorgen maakt over het uiterlijk van zijn infraroodsauna, kan kiezen uit verschillende kleuren en andere designelementen, zodat de cabine bij zijn individuele inrichting past. X-Trend zorgt ervoor dat alle infrarood saunacabines veilig zijn, zodat mensen kunnen genieten van de voordelen die ze wensen zonder zichzelf of hun huis te beschadigen.

Iedereen die vragen heeft over infraroodsauna’s of hulp nodig heeft bij het maken van een keuze kan contact opnemen met het X-Trend klanten team. Dit team streeft ernaar alleen uitstekende service te bieden om aan de individuele behoeften van klanten te voldoen. Het personeel is te allen tijde bereikbaar per telefoon, e-mail of zelfs live chat, zodat klanten altijd de informatie kunnen krijgen die zij nodig hebben.

Het X-Trend infraroodsauna-assortiment maakt het voor klanten gemakkelijk om een optie te kiezen die aan hun behoeften voldoet, dankzij de vele verschillende producten en de behulpzame klantenservice. X-Trend streeft ernaar alleen de beste producten te leveren om mensen te helpen hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

De infraroodsauna’s van X-Trend zijn niet bedoeld om een ziekte of probleem te behandelen of te diagnosticeren. Voordat u een infraroodsauna gebruikt, moet u uw arts raadplegen om er zeker van te zijn dat er geen potentiële risico’s zijn. Klanten die vragen hebben over de producten van X-Trend kunnen vandaag nog contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice voor meer informatie.

Infrarood Sauna Prijs

Wat doet de infrarood sauna voor uw lichaam?

Infraroodsauna’s bieden een aantal gezondheidsvoordelen voor mensen die er regelmatig gebruik van maken. Enkele van deze voordelen zijn:

– Diepe ontspanning
– Ontgifting
– Gewichtsverlies
– Verbeterde circulatie
– Pijnbestrijding
– Verbeterde gezondheid van de huid

Dit zijn slechts enkele van de vele potentiële voordelen die mensen kunnen ondervinden van het gebruik van een infraroodsauna. Wanneer mensen de juiste infraroodsauna voor hun behoeften vinden, kunnen ze van al deze voordelen en meer genieten.

Mensen die meer willen weten over de potentiële gezondheidsvoordelen van infraroodsauna’s moeten hun arts raadplegen om te weten te komen of een infraroodsauna geschikt is voor hen. X-Trend biedt een breed scala aan infrarood sauna’s, zodat iedereen de juiste sauna kan vinden voor zijn individuele behoeften.

Hoe werken infrarood sauna’s?

Infraroodsauna’s gebruiken infraroodwarmte om de negatieve effecten van stress tegen te gaan en mensen in staat te stellen diep te ontspannen, wat het algehele welzijn kan verbeteren. Wanneer mensen in een infraroodsauna zitten, worden ze blootgesteld aan bijna-infrarood licht dat door hun lichaam wordt geabsorbeerd in plaats van weerkaatst. Deze absorptie stimuleert de bloedsomloop in het lichaam, waardoor gifstoffen en andere schadelijke stoffen worden afgevoerd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Infraroodsauna’s helpen ook bij gewichtsverlies omdat ze de stofwisseling versnellen, zodat tijdens een sessie meer calorieën worden verbrand dan wanneer u iets anders zou doen, zoals tv-kijken. Van infrarood licht is ook aangetoond dat het helpt pijn te verlichten, de gezondheid van de huid te verbeteren en de werking van het immuunsysteem te stimuleren door diepe ontspanning, ontgifting en een verbeterde bloedsomloop.

Iedereen die infraroodsauna’s in zijn dagelijks leven wil integreren, moet overwegen er vandaag een voor zijn huis aan te schaffen. X-Trend biedt infrarood saunacabines in veel verschillende uitvoeringen en maten tegen betaalbare prijzen. De infraroodsauna’s worden ook geleverd met een jaar garantie, zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

Infrarood Sauna Prijs

Wat zijn de mogelijke voordelen van een X-Trend infraroodsauna?

X-Trend biedt infrarood saunacabines in veel verschillende ontwerpen en maten om te voldoen aan de behoeften van mensen over de hele wereld. De door X-Trend vervaardigde infraroodsauna’s zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor de consument.

De infraroodsauna’s van X-Trend zorgen voor diepe ontspanning, verbeterde bloedsomloop, ontgifting en pijnverlichting voor een beter algemeen welzijn. Wie regelmatig infraroodsauna’s bezoekt, kan een verbetering van de gezondheid van de huid en een versterking van het immuunsysteem opmerken. Wie meer wil weten over deze producten of er een wil kopen, moet vandaag nog contact opnemen met X-Trend.

Infrarood Sauna Prijs

Hoeveel kosten infrarood sauna’s?

Er zijn verschillende soorten infrarood sauna’s verkrijgbaar bij X-Trend. De kleinste cabine kost ongeveer 2.500 tot 3.500 euro, terwijl de grootste infraroodcabine die door X-Trend wordt aangeboden, verkrijgbaar is voor ongeveer 4.000 tot 6.000 euro.

Voordat u een infraroodsauna gebruikt, moet u advies vragen aan uw arts om er zeker van te zijn dat er geen risico’s of bijwerkingen zijn. Klanten die vragen hebben over de producten die bij X-Trend verkrijgbaar zijn, kunnen vandaag nog contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice voor meer informatie.

Infrarood Sauna Prijs

Hoe ziet een infrarood sauna eruit?

Infraroodsauna’s variëren in stijl en grootte, van kleine plattegronden die comfortabel in woningen passen tot grotere infraroodsauna’s die meer ruimte bieden voor mensen om in te zitten. De kleinste infraroodsauna’s zijn ontworpen als traditionele houten kasten met houten lambrisering en andere designelementen, terwijl de grootste infraroodcabines meerdere glazen panelen hebben voor de infraroodwarmte lampen.

Infrarood Sauna Prijs

Is de infraroodsauna geschikt voor dagelijks gebruik?

Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag. Sommige mensen vinden dat ze zich beter voelen na een dagelijks bezoek aan een infraroodsauna, terwijl anderen vinden dat ze maar een paar keer per week naar de sauna hoeven om de voordelen te voelen. Het is belangrijk dat u een arts raadpleegt voordat u een infraroodsauna gebruikt, om er zeker van te zijn dat deze geschikt voor u is en dat u geen mogelijke risico’s of bijwerkingen zult ondervinden. X-Trend biedt een breed scala aan infrarood sauna’s, zodat iedereen de perfecte sauna kan vinden voor zijn individuele behoeften.

Wat Is Een Infrarood Sauna
Wat is een infrarood sauna van X-Trend

Wie kan een infraroodsauna gebruiken?

Er zijn veel verschillende groepen mensen die baat kunnen hebben bij een infraroodsauna. Mensen die willen afvallen of pijn verlichten kunnen een infraroodsauna gebruiken, terwijl mannen en vrouwen die hun huidgezondheid willen verbeteren ook veel baat kunnen hebben bij regelmatige infrarood sauna sessies. Mensen die lijden aan chronische hoofdpijn of migraine kunnen ook verlichting vinden met behulp van infraroodcabines van X-Trend.

Voordat u regelmatig een infraroodsauna gebruikt, moet u een arts raadplegen om er zeker van te zijn dat er geen negatieve bijwerkingen optreden. Klanten die vragen hebben over de producten die X-Trend aanbiedt, kunnen vandaag nog bellen met een van de medewerkers van de klantenservice voor meer informatie.

Infrarood Sauna Prijs

Hoe lang moet men in een infraroodsauna blijven?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien iedereen voor verschillende tijdsduur van de voordelen van een infraroodsauna kan genieten. Over het algemeen wordt echter aangeraden tussen 15 en 30 minuten per keer in de infraroodsauna door te brengen.

X-Trend biedt een breed scala aan infrarood sauna’s, zodat iedereen de perfecte sauna kan vinden voor zijn individuele behoeften. Wie meer wil weten over deze producten of een infraroodsauna wil aanschaffen, moet vandaag nog contact opnemen met X-Trend.